BNpro Nekretnine prodaju useljivu kuća od 300 m2 raspoređenih na tri etaže, u tihom, sunčanom i mirnom dijelu Pofalića sa 415 m2 okućnice.

U prizemlju se nalazi garaža sa dva ulaza i visokim stropom, mokrim čvorom i malom ostavom kojima se pristupa iz garaže.  (pogodno za auto servise)

Na među spratu se nalazi velika ostava duž čitave kuće.

Na prvom sprat u se ulazi u hodnik iz kojeg se ulazi u sve prostorije, kupatilo, tri spavaće sobe i ravno naprijed je veliki dnevni boravak, trpezarija i kuhinja sa open-space konceptom sa izlazom na balkon.

Na drugom spratu koje ima odvojen ulaz nalazi se stan istog rasporeda prostorija kao i prvi sprat samo u Rah-bau fazi što potencijalnim kupcima omogućava da isti urede po sopstvenim željama

U potrkrovlju je ostavljen ulaz/izlaz na lođu, gdje bi se eventualnim spajanjem drugog sprata i potktrovlja dobio veći stan

 

Karakteristike:

Kuća je građena od najkvalitetnih materijala, zidovi su rađeni od poroterm blokova i završnom fasadom od 5cm, vanjska stolarija je od PVC profila, unutrašnja je vrata su drvena, podovi su parket, a u kupatilu i kuhinji pločice, ulazna vrata su  blindirana.

NAPOMENA:

Legalizacija kuće je u procesu, vlasnik je predao zahtjev u januaru 2016. godine i čeka se odgovor općine

Vodovod, kanalizacija, struja, telefon i kablovska su dovedeni do kuće i spojeni

NAPOMENA:

Navedena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.