BNpro Nekretnine prodaju kuća na dvije etaže od 160 m², u tihom, sunčanom i mirnom dijelu Breze naselje Podgora na parceli od 6.132 m².

Kuća se sastoji od:

Pored kuće se nalazi zidani objakat u kojem je smještena garaža, kotlovnica na drva/ugalj, ljetna kuhinja i mali toalet,

Ispred garaže ostavljen je natkriveni dio kao parking mjesto.

Iznad kuće i garaže je smjesten zimski šadrvan sa zidanim roštiljem

Sa druge strane kuće nalazi se ljetni šadrvan, zidani roštilj i čatrnja od 7 m³ za skupljanje kišnjice.

Ljepoti kuće doprinosi sam ambijent u kojem se nalazi na parceli od 6.132 m², na početku ravna, a kasnije se postepeno uzdiže iza kuće, na kojoj je pasađeno razno voće (Jabuka, Kruška Viljamovka, Šljive, Maline i Jagode) sa sopstvenim sistemom navodnjavanja “KAP PO KAP” iz čatrnje i sve je ograđeno ogradom.

Kuća je osunčana tokom čitavog dana, a koji je osiguran njenom pozicijom.

Kuća je zidana od najkvalitetnijih materijalavanjska stolarija PVC sa ALU roletnama, kao i ulazna vrataunutrašnja stolarija drvena, laminat je korišten u prostorijama, keramika u kuhinji i kupatilu.

S obzirom da je kuća dovršena prije 5 godine instalacije u kući (Elektro, telefon, vodovod, internet i CATV) su nove , grijanje je obezbjeđeno putem kotlovnice na drva/uglaj radijatora.

Kanalizacija gradska, asfalt skoro do kuće, uz 100m makadamskog puta.

Kuća je obezbjeđena i alarmnim sistemom.

U blizini se nalazi supermarket, apoteka i osnovna škola.

Udaljenost od Breze je cca 5 min., od Ilijaša 7 min. i od Sarajeva cca 20 min. vožnje (27 km udaljeno od Međunarodnog aerodroma Sarajevo).

Kuća posjeduje sve potrebne dozvole i papire!

Kuća se prodaje sa kompletnim namještajem!

CIJENA NEKRETNINE:  360.000,00 KM

Za sva pitanja i dogovor oko posjete nekretnini stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas na broj telefona +387 61 746048 i +387 62 547 496 ili na e-mail: nekretnine@bnpro.ba

NAPOMENA:

Navedena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.