BNpro Nekretnine prodaju dvije kuće na dvije etaže od ukupno 400 m² u tihom, sunčanom i mirnom dijelu Ilidže naselje Osjek na parceli od 1.160 m².

Prva kuća se sastoji od:

U prizemlju: kupatila, dnevnog boravka koji je spojen u open space konceptu sa trpezarijom i kuhinjom , ostave, jedne spavaće sobe, hodnika i stepeništa koje vodi na gornju etažu,
Na prvom spratu: tri spavaće sobe, velika terase koja se proteže duž čitave strane kuće i još jednogkušapatila
Pored kuće se nalazi zidani objakat u kojem je smještena garaža, kotlovnica na drva/ugalj, ljetna kuhinja i mali toalet.

Također postoji mogućnost nadogradnje još jednog sprata.

Kuća je u izvornom stanju te bi je trebalo renovirati.

 

Druga kuća je dupleks  i sastoji se od dvije odvojene etažne jedinice iste kvadrature i istog rasporeda prostorija, a koje čine:

U prizemlju: Hodnik, kupatilo, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak i ostava,

Na prvom spratu: dvije spavaće sobe, balkon i ostava

Kuća je održavana i odmah useljiva u oba dijela.

Oko kuće se nalazi okućnica na kojoj je postoje jedan zidani objekat pedviđen da bude ljetnja kuhinja i zidani roštilj, kao i mnogo zelene površine

Na ulazu u parcelu se nalazi manji parking i jedno natkriveno parking mjesto /garaže.

Ljepoti kuće doprinosi sam ambijent u kojem se nalazi na parceli od 1.160 m² koja je ravna, na kojoj je pasađeno razno voće i povrće i sve je ograđeno ogradom.

Kuća je osunčana tokom čitavog dana.

 

Kuće posjeduju sve potrebne dozvole i papire!

CIJENA NEKRETNINE:  500.000,00 KM

Za sva pitanja i dogovor oko posjete nekretnini stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas na broj telefona +387 62 547 496 ili na e-mail: nekretnine@bnpro.ba

NAPOMENA:

Navedena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.